A raleigh kerékpár összehasonlítása az óriás kerékpárral

Raleigh 1887-ben kezdődött egy kis kerékpár üzletként Angliában, és évente 150 kerékpárt gyártott az első üzleti években. Az óriás viszont 1971-ben kezdte meg más cégek kerékpárjainak gyártását. Az üzlet töltötte a niche-t, hogy segítse a többi kerékpáros céget, például a Schwinn-t, hogy lépést tartson a piaci igényekkel. Ezenkívül lehetőséget adott az óriásnak arra is, hogy megtanuljon egyfajta gyakornokot a nap vezető motorgyártójával.

A Raleigh kerékpár az évek során megváltozott az idő és érdekek változása miatt. A vállalat történetében korán motorkerékpárokba és háromkerekű autókba került. Ezek az eltérítések segítik a versenyt. Az óriás márkájú kerékpár azonban időbe telt, hogy saját magához jusson. Az óriásvállalat sikert aratott Schwinnel 1977-ben az első 10-fokozatú kerékpár gyártásához. Bár nem címkézett, a Giant 1986-ban gyártotta a Schwinn kerékpárok 80 százalékát. Ugyanebben az évben Giant kiütötte Saját vezetésével megváltoztathatja a saját márkáját.

A Raleigh kerékpárok és fejlesztésük eltér a Gianttól, mivel a vállalatnak a korai történelem során versenyképesnek kellett lennie az autóval mint közlekedési eszközzel. Raleigh kezdeti fókusza a közlekedőn volt, így a kerékpár kényelmes és könnyen kezelhető volt a hátsó úton. Az óriási kerékpárok azonban olyan autókkal és kerékpárokkal telített iparágba kerültek. Küldetése az volt, hogy minőségi kerékpárt biztosítson, amely több résszel fejlődött, miközben a legfrissebb technikára támaszkodott.

Mind a Raleigh, mind az óriás teljesítménybicikliket szállít a komoly kerékpáros számára. A Raleigh és az óriás a legmodernebb alkatrészeket használja, amelyek az adott típusú kerékpározás felé irányulnak. A Giant például saját TCR Advanced road kerékpárkeretét használja, hogy pontosan illeszkedjen a high-end útkerékpárodhoz a felhasználóhoz. A Raleigh mind a közúti, mind a hegyi kerékpárokkal foglalkozó kerékpárosokat céloz meg. Miközben az óriás továbbra is előre halad a technológiai fejlődésben, a Raleigh olyan technológiára támaszkodik, amelynek teljesítménye és komfortja már régóta zajlik.

Az óriás a kezdetektől fogva kerékpárgyártóként nőtt fel, hogy felfedezze az ipar különböző szegmenseit, köztük a kerékpárok és kerékpárok. Napjainkban a vállalat a világon a kerékpárok egyik vezető gyártója, a legmodernebb technológiára összpontosítva. A Raleigh továbbra is a megbízhatóság hosszú történetére támaszkodik. A hangsúly a mai napig a kényelem és a styling a kerékpárok, mint a Vektar, a gyermekek motorja hanghatásokkal. A kívánt kerékpár típusától függően a Raleigh és az óriás kerékpárt kínál az Ön igényeinek megfelelően.

Füzetek feltárása

Verseny

Típusú kerékpárok

Cégirányítás