Az ellenálló sávok jobbak a súlynál?

Az ellenállási sávok nem ugyanazt a súlyt és hírnevet kapják, mint a súlyok, de hatékony erõs edzést adhatnak Önnek, akár útközben, akár az irodában, akár változatosságra van szüksége. A zenekarok több előnyhöz juttatják a szabad súlyokat, bár vannak hátrányaik is. Az egyik nem feltétlenül jobb, mint a másik, hacsak nem felel meg jobban az Ön igényeinek és ízeinek.

Az ellenállók sávjai és súlyai ​​ellenállással dolgoznak az izmokkal. A szalagok a rezgésnek a gyakorlatokhoz való hozzáadásával úgy működnek, hogy a helyén rögzített rugalmas szalagot húzzák. A súlyok a maguk súlyával szembeni ellenállással járnak. A különböző színek általában jelzik az ellenállóképességet a sávoknál, miközben a súly mérete és jelzései megmutatják Önnek, hogy milyen súlyos a súly.

Az ellenállóknak több előnyük van a súlynál, a költségek mellett a lista teteje. Az ellenállási sávok általában olcsóbbak, mint a súlyok, valamint az ellenállók sávja, ellenálló csövek. A cső hengeres alakú és fogantyúk vannak a végén, míg a sávok általában sík és fogantyúmentesek. Az ellenállási sávok könnyűek, könnyen hordozhatók és tárolhatók, és illeszkednek a bőröndjébe, így utazás közben is dolgozhat.

A súlyosan megkülönböztetett súlyokkal ellentétben nem tudja meghatározni a pontos súlyt vagy az ellenállás szintjét, amelyet minden egyes sávban használ. Ez megnehezíti, ha növelni szeretné a súlyt az izom továbbfejlesztéséhez. Az ellenállási sávok nem olyan hosszúak, mint a súlyok, és hosszabb ideig nyúlhatnak ki vagy nyúlhatnak ki, vagy éles vagy egyenetlen felületeken elszakadhatnak. Használat előtt mindig ellenőrizze a zenekarokat, és mindig győződjön meg róla, hogy a horgonyod biztonságban van, hogy a zenekar ne csavarja vissza és ne üsse meg.

A közös edzőtermi gyakorlatok változatosságát ellenállási sávokkal is elvégezheti. Példaként említhetők a bicepszek, a mellkas és a vállprések, a tricepsz kiterjesztések és a guggok. Egyéb súlyzási lehetőségeket nem lehetséges, például egy oldalsó rúgás, amellyel a zenekar megragadta a bokádat, a kör megrázza a combját a combja körül, miközben a hátán fekszik, és az alsó testet körkörös mozdulattal mozgatja. Az íj és a nyíl húzza ki, ahol egy karját tartja, amely a zenekar egyik végét tartja, és húzza meg a másik karját a zenekar másik végével. Ha kezdő vagy, kezdj el legalább 12 és legfeljebb 15 ismétlődő sorozatot minden egyes edzéshez. Ahogy előre haladsz, dolgozzon kétszer, majd háromszor egymás után.

Mit csinálnak és csinálnak

Előnyök Vs. súlyok

Hátrányok Vs. súlyok

Hogyan használja őket