Inni lehet a vizesvíz nulla, terhes?

A terhesség az egészséges ételeket és italokat tartalmazza, így elkerülhető, és az ajánlásokkal való megegyezés zavaró lehet. A Vitamin Water Zero összetevői biztonságosak a terhes nők számára, de a koffeintartalmú fajta fogyasztását korlátozni kell. Mindig konzultáljon kezelőorvosával, ha aggályai vannak arról, hogy egy adott termék megfelel-e Önnek.

A megfelelő terápiás hidratálás mind az anya, mind a csecsemő számára létfontosságú. Víz szükséges a vér mennyiségének növeléséhez és a vese- és májfunkció fenntartásához az anyában és a fejlődő bababen. A rossz hidratáció fáradtságot okoz, és hozzájárul a székrekedéshez, a koraszülött munkaerő-összehúzódásokhoz és a vetéléshez. Azoknál a nőknél, akik nem élvezik a sima vizet, az alacsony kalóriatartalmú, ízesített víz, mint a Vitamin Water Zero segít megelőzni a kiszáradás veszélyeit.

A Vitamin Water Zero stevia, kalóriamentes édesítőszer. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala a stevia biztonságosnak tartja a terhes nők fogyasztását. Mivel a Vitamin Water Zero nem tartalmaz cukrot, ez jó választás azoknak a nőknek, akik a vércukorszintet és a cukormentes alternatívát választják a gyümölcslevekre és a szódákra.

A VItamin Water egyik ízének koffeint tartalmaz. Az energia, vagy a trópusi citrus, fajta 82 mg koffeint tartalmaz minden 500 ml-es üvegben. Ez megegyezik a koffein körülbelül két 12 oz-os mennyiségével. szódavíz. A terhes nőknek korlátozniuk kell a koffeinfogyasztást, és el kívánják kerülni a vitaminok energia-aromáját, vagy csak mérsékelten kell itatni.

Bár a Vitamin Water Zero jelentős mennyiségben tartalmaz néhány alapvető vitamint és ásványi anyagot, ezért nem szabad használni a szülés előtti vitamin helyettesítésére. A MayoClinic.com azt ajánlja, hogy minden nő a terhesség egész napi terhességét, és ha lehetséges, a fogantatás előtti három hónapban vegyen be.

Előnyök

Mesterséges édesítőszer

Koffein

Egyéb szempontok