Kalóriákat vékony-gyors rázogatás közben

Az Unilever által gyártott, karcsú, gyors italkészítésű diétás rázkódások gyors, kényelmes étellel helyettesítik a forgalmas diétákat. Különféle ízeket kínálnak, beleértve a csokoládét, a vaníliát, a banánt és a cappuccinót. Eredetileg a Slim-Fast ready-to-drink rázkódásokat Optima-nak hívták, de ezeket a rázkódásokat azóta átfogalmazták és átnevezték, a gyártó pedig kissé megváltoztatta táplálkozási profilját és ízét. Tartalmazzon egészséges ételeket az étrendjében, az étkezés-csere-reszketéssel, és ne használja őket hosszú távon orvosi felügyelet nélkül.

Kalória

Általánosságban elmondható, hogy a Slim-Fast ready to Drink Shakes 190-220 kalóriát tartalmaz kannyánként, bár a különböző ízek különböző mennyiségeket tartalmaznak. A banán íz a legkevesebbet tartalmazza, összesen 110 kalóriát, míg az eper ízét a leginkább tartalmazza, 220 kalóriával. A csokoládé ízű rázza 190-et, míg a Cafe Classic ízét 212 kalóriát tartalmaz. Az étkezési csere-termékként a Slim-Fast Drinking Shakes mindegyik a kalóriák körülbelül 10% -át adja egy tipikus 2000 kalóriás étrendben. A terv tartalmazza az utasításokat, hogy két rázni megint, majd legyen egy ésszerű vacsora, 500 kalóriát adva az étkezésért. A táplálék teljes kalóriabevitele napi 900 kalóriára, a kalóriák körülbelül 45% -ára fordul elő egy tipikus felnőtt étrendben.

Szénhidrát

A legtöbb Slim-Fast ready to drink Shakes körülbelül 25 gramm szénhidrátot tartalmaz. A banánnal ízesített rázás fele, körülbelül 13 gramm szénhidrátot tartalmaz. Ezek a szénhidrátok a cukor és fruktóz összetevőkből származnak. A Slim-Fast Shakes alacsony szénhidrát változata is létezik. Kb. 4 gramm és 8 gramm rázkódást tartalmaznak. Ezek a változatok sok cukrot és fruktózt helyettesítenek szukralózzal, nem szénhidrát-édesítőszerrel. Míg a szénhidrátok biztosítják a szervezetnek a fizikai aktivitáshoz és a megfelelő szervi működéshez szükséges energiát, nem minden szénhidrát ugyanaz a szervezetében. Az egészséges szénhidrátok közé tartoznak a teljes kiőrlésű gabonák, a zöldségek, a gyümölcsök és a bab, mivel vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat is szállítanak. A Slim-Fast Shakesben megtalálható szénhidrátok típusa a könnyen emészthető finomított szénhidrátok, amelyek valóban hozzájárulhatnak a súlygyarapodáshoz, a fogyáshoz vagy a cukorbetegség és a szívbetegségek megelőzéséhez.

Nátrium

Az amerikaiak, az Amerikai Szívszövetség és az Orvostudományi Intézet 2010-es táplálkozási irányelvei azt ajánlják, hogy a felnőttek napi 1500 és 2300 mg közötti napi bevitelét korlátozzák. A Slim-Fast Shakes 140-220 milligramm / rázkódást tartalmaz, az ízétől függően. Napi két rázás a nátrium teljes napi bevitelét körülbelül 400 milligrammra, a napi adag körülbelül 30% -ára növeli. Bár nem különösebben alacsony a nátrium, az általuk tartalmazott nátrium mennyisége helyet biztosít az ésszerű vacsorához, lehetővé téve a napi bevitelét az ajánlott irányelvekben. A magas nátrium diéta növeli a vérnyomást, és növelheti a szívbetegség és a stroke kockázatát. Ezenkívül a magas nátrium diéták növelhetik az oszteoporózis kockázatát, csökkentve a szervezetnek a csont növekedésének fenntartásához szükséges kalciumot.

Zsír

A Slim-Fast Shake zsír teljes mennyisége az ízétől függ, de általában 3-9 gramm adagonként. A zsírok teljesen érzik magukat, és megakadályozzák az étkezések között. A banán íz a legkevesebb zsírtartalmat tartalmazza, míg a Low Carb vanília krém változat a leginkább tartalmaz. A legtöbb zsír a canola olajból származik, egyszeri telítetlen zsírforrás. A többszörösen telítetlen zsírok, ha más zsírok, különösen a telített zsír helyett használják, csökkenthetik a szívbetegség kockázatát azáltal, hogy csökkentik az alacsony sűrűségű lipoproteinek szintjét, az LDL-t rövidnek nevezik, ami a “rossz” koleszterin. A Slim-Fast Shakes nagyon kevés telített zsírt tartalmaz és nem tartalmaz transz-zsírokat, mindkettő növeli az LDL-koleszterinszinteket és transz-zsírokat, valamint csökkenti a nagy sűrűségű lipoproteinek vagy HDL szintjét, amelyek az úgynevezett ” Jó “koleszterin.

Fehérje

A rendszeres Slim-Fast Shakes körülbelül 7 gramm és 14 gramm fehérjét tartalmaz rázatás közben, míg a Low Carb Vanilla változat körülbelül 20 grammot tartalmaz. Az egészséges felnőtteknek javasolt napi fehérjefogyasztás körülbelül 50 gramm. Két alacsony karcsú Vanilla Slim-Fast Shakes, egy reggelire és egy ebédre, biztosítja a fehérje igényének 80 százalékát. A szokásos Slim-Fast Shakes közül kettő csak mintegy 20 százalékot biztosít. A fehérje segít a szervezet növekedésében és a sejtek javításában.