Kókuszolaj detox

A kókuszolaj méregtelenítése népszerű és egészséges módja annak, hogy testét megtisztítsa kellemetlen mellékhatások nélkül. A bőrgyógyász és a világhírű egészséges öregedő szakértő Dr. Nicholas Perricone szerint a kókuszolaj hatékony tisztítóolaj, amely sok természetes energiát is biztosít. A kókuszolaj többnyire közepes lánchosszúságú zsírsavakból áll, amelyeket közvetlenül a májába szállítanak, hogy energiát használjanak. Ez a fajta zsír ideális a méregtelenítéshez, hiszen az kevesebb energiát fogyasztó energiát kaphat. Úgy gondolják, hogy a kókuszolaj segít csökkenteni a koleszterinszintet és a vércukorszintet, valamint segít a parazita és a mikrobiális fertőzések kiküszöbölésében. A kókuszolaj detoxálás egyszerű, de meg kell követnie néhány alapvető iránymutatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik.

Vegyünk fél teáskanál kókuszolajat, ha még soha nem vettünk kókuszolajat. Vegyük 30 perccel a reggeli előtt. Munka az utat akár 1-2 tbsp. Étkezés előtt naponta háromszor. Lehet, hogy egy-két hét múlva kényelmesen érezheti magát a kókuszolaj bevitelével. Miután kényelmesen érezte az olajat, elkezdheti a méregtelenítést.

Cserélje ki az összes ételét kókuszolajjal 3-5 napig. Kezdje a napot 2 evőkanál. Kókuszolajat, és vegye 1 és 2 tbsp. Naponta néhány órán keresztül összesen 14 evőkanál. naponta. Ügyeljen arra, hogy nyolc-12 pohár vizet inni a detoxálás alatt. Ezenkívül kerülje a nehéz fizikai tevékenységeket. Könnyű háztartási feladatokat és gyors sétákat tehet, de nem olyan tevékenységeket, amelyek izzadnak.

Tegyen be egy egészséges tápláló étrendet a kókuszolaj méregtelenítésével. Kerülje a húsok, sült ételeket vagy cukrozott süteményeket kb. Egy hétig, hogy elkerülje a stresszt az emésztőrendszerbe. Egyél két-három adag friss zöldség és gyümölcs, vagy szárított vagy konzerv gyümölcsök a természetes gyümölcslé. Ezek közé tartozik az összes citrusfélék, alma, nektarin, aszalt szilva, bogyós mangó és ananász. Szelet is lehet teljes kiőrlésű kenyérből, de legfeljebb két szeletből.