Marhahús vese táplálkozási tényeit

A szeletelt marhahús vigyázása szeletelt hagymával és a teljes marhahús készítésével egyaránt perezik a fehérje bevitelének. Ön is kap több vitamint és ásványi anyagokat a vese étel. Bár a marhahús gazdag fehérje és tápanyagforrás, tartalmaz olyan élelmiszer-összetevőket, amelyek nem különösen egészségesek az Ön számára.

Caloric Information

A vastag 3 ounces marhahús szelet hozzávetőlegesen 135 kalóriát ad a diéta számára. A marhahús darabolásának többsége, beleértve a vesehúsot, nem tartalmaz szénhidrátokat. A teljes kalória hetven százaléka, vagy körülbelül 95 kalória, proteinből származik. A többi kalória, ami körülbelül a kalória 30 százaléka, vagy 40 teljes kalória, zsírból származik.

B vitamin részletek

A marhahús húsa több B-vitaminnal van tele. A B-12 napi szükségletedet kilencszer annyit kapsz, mint az új vörösvérsejtek előállításához nélkülözhetetlen vitamint – egy 3 uncia szeletből. Ugyanez a rész mérete több mint kétszerese a riboflavin ajánlata, valamint a napi niacin igényeinek körülbelül 20% -a. Ezek a B-vitaminok egymás mellett dolgoznak, hogy pumpálják az anyagcserét. Az elkészített marhahús 3 uncia szelet szintén a folsav követelményének közel 18 százalékát kínálja. A fólia létfontosságú új sejtek létrehozásához a szervezetben, ami különösen fontos a nők számára a terhesség alatt.

Az ásványi anyagok mennyisége

A marhahús általában gazdag vasforrás. Szükség van vasra, hogy segítsen az oxigén elérésében a rendszer minden cellájában. A főzött marhahús 3 uncia része a napi vas szükségletének csaknem 30 százalékát adja nőként, vagy férfiaknál több mint 60 százalékot. Ez a vese szolgálja még a foszfor iránti igényének 37 százalékát, elősegíti az erős csontokat és táplálja a táplálékot a létfontosságú szervekhez. Az optimálisan erős immunrendszer érdekében a marha-vese 3 gramm része több mint 20 százalékot ad a cink igényeinek.

Az alapul szolgáló aggodalom

Bár a marhahús nem túl magas a telített zsírban, van néhány. A kalóriabevitel legfeljebb 10% -a telített zsírból származhat, mivel hihetetlenül káros lehet a szívedre, a “Diétás iránymutatások az amerikaiak számára 2010” című kiadvány szerint. Minden zsírok 9 kalóriát tartalmaznak grammonként, így ez legfeljebb 22 gramm telített zsírt tartalmaz a 2000 kalóriás étrend számára. Kapsz 1,2 gramm telített zsírt 3 uncia főtt marhahúsból, vagy 5 százalékát a napidíjból. A nagyobb aggodalom a marhahús húsának magas koleszterin-tartalma. Az élelmiszerekből származó koleszterin hozzájárulhat az edzett és eltömődött artériákhoz, növelve a szívbetegség kockázatát. Egy nap alatt nem szabad több mint 300 milligramm koleszterint fogyasztani, és a marhahúsból való kiszolgálás több mint kétszerese.