Tisztítási tippek a WC-képzés baleseteire

Potty képzés a gyermeke számos frusztrációt mutat be. Időbe telhet, hogy segítsen a kisgyereknek a WC-ben. Az egyik számos akadály, amellyel szembenéznie kell, az elkerülhetetlen baleseti sorozat, amely akkor következik be, amikor a gyermek megtanulja használni a WC-t. Elengedhetetlen elkerülni, hogy gyermeke rosszul legyen a baleset miatt. A kézzel takarítható anyagok megtartása egyszerűbbé teszi a baleset elhúzódását és a WC-edzés sikerét.

Szőnyeg és kárpitozás

Akár a kicsi a fürdőszobába rohan, de nem eléggé, vagy pelenka nélkül, baleset van a kanapén, a rendetlenség tisztítása megakadályozza a csírák és szagok továbbítását. A vizelethez először használjon ruhát a nedvesség felszívásához. A székletnél használjon toalettpapírt vagy papírtörölközőt, hogy vegye fel a rendetlenséget, dobja el a szemetet, vagy öblítse le a mosdóba. Miután áztatta a kezdeti nedvességet és / vagy eltávolította a székletet, hogy eltávolítsa a foltot a szőnyegből, a Good Housekeeping weboldal ajánlja a kéz szappan és az ecet és a meleg víz kombinálását. Tiszta fehér ruhával tisztítsa meg a szennyeződést a mosó- és ecetoldattal. Ismételje addig, amíg a folt eltűnik. Miután a folt eltűnt, szivacsos területet hideg vízzel és szárítsa meg. A kárpitozáshoz keverje össze a kéz szappant és hideg vizet. Tiszta fehér ruhával tisztítsa meg a szennyeződést a mosószer oldattal. Ismételje addig, amíg a folt eltűnik. Miután a folt eltűnt, szivacsos területet hideg vízzel és szárítsa meg. Mindkét esetben, ha a folt nem tűnik el, használjon szemcseppentőt a hidrogén-peroxid alkalmazására – majd egy csepp vagy két ammóniát alkalmazzon.

szintjei

Ha a padló nem a szőnyegtől eltérő anyaggal van burkolva, akkor a tisztítási módszer más. Ha a kicsi egy fa, csempe, linóleum vagy vinil padlón vizel, használjon papírtörlőt, hogy áztassa a nedvességet. A széklethez használja a toalettpapírt, hogy felvehesse, és vigye a szemetet vagy a WC-t. Használjon fertőtlenítő törlőkendőket, hogy törölje a területet, amely megöli a baktériumokat és eltávolítja a szagot a padlóról. Tisztítsa meg a padlót, ahogy általában szokta, és gondoskodjon arról, hogy a padlón használt tisztítóoldat a padlózat típusának megfelelően legyen jóváhagyva, hogy megakadályozza a károsodást.

Ruházat

A vénás baleset után vizeletből vagy ürülékből a gyermek ruháitól megölik a baktériumokat, és eltávolítja a foltokat a szövetből, hogy újra viselje őket. Várja meg, hogy több ruhát készítsen, miközben edzője van. Ha a baleset kizárólag vizeletet tartalmaz, a szennyezett ruhát mindenféle előkészítés nélkül dobja a mosógépbe. Az ürüléknél elengedhetetlen, hogy eltávolítsd a rendetlenséget, amennyit csak tudsz, mielőtt megmosodod. Csípős, szennyezett fehérnemű vagy nadrág a WC-ben, hogy eltávolítsa az ürüléket a szövetből. Áztassa a székletet szennyezett ruhát meleg vagy forró vízben enzimeket tartalmazó mosodai termékkel. A Good Housekeeping weboldalának megfelelően tisztítsa meg a ruházatot klór fehérítővel, ha biztonságban van az anyaghoz vagy az oxigénes fehérítőhöz.

Bőr

A vizelet és a széklet eltávolítása a gyermek bőréről megakadályozza a kórokozók elterjedését, és csökkenti annak esélyét, hogy bőrreakciója lesz. Az érintett terület tisztításához használjon bébiéit. Ügyeljen arra, hogy tisztítsa le az ürülék minden nyomát és dobja ki a törlőkendőket. Gyermeke mossa meg kezét meleg vízzel és kézi szappannal legalább 20 másodpercig. Miután elkészült, mossa meg a saját kezét is, ügyelve arra, hogy a körme alá kerüljön. Végül segítse a gyermeket tiszta ruhákba vinni és továbbhaladni a napoddal.