Bounce pro trambulin utasításokat

A Bounce Pro trambulin olyan termék, amelyet kültéri használatra terveztek szórakozásként vagy alacsony hatású aerobik gyakorlásra. A trambulin kerete horganyzott acélból készül, amely segít megvédeni a készüléket a rozsdától. A keret külső éle körül telepített rétegfeltöltő réteg segít megvédeni a felhasználót az ütközéstől. A Bounce Pro összeállításakor hasznos lehet egy második személy segítségének felvétele, mivel ez egyszerűsíti a hálózat telepítésének folyamatát.

Keretszerkezet

Csatlakoztassa két L alakú rúd alsó végeit a négy kis rúd egyikéhez. Csatlakoztassa az egyik rövid felső sín lapos végét az L-alakú sávok tetejére. Helyezze a rövid felső sínt úgy, hogy befelé mutasson.

Net telepítés

Csatlakozzon az egyik hosszú felső sín lapos végéhez a fennmaradó L-alakú sáv tetejéhez. Helyezze a hosszú felső sínt úgy, hogy kifelé mutat. Ezután szerelje össze a fennmaradó három trambulin állványt.

Csatlakoztassa a hosszú felső síneket a rövid felső sínhez, amíg a négy trambulin áll egy körből. Helyezzen közepes felső síneket a körben lévő rések között.

Terítsék ki a hálót a trambulin keretének közepén. Húzza a rugós betöltő szerszámot az egyik háló rugójának végén lévő horogra. A szerszámmal húzza a rugót a kereten lévő lyukak egyikére.

Húzza meg a háló másik oldalán található rugót hasonló módon a trambulin kereteire. Mozgás a keret körül, amíg egyenlő távolságra vannak mindkét rugóktól. Húzza meg a legközelebbi rugót, és húzza rá a keretre. Mozgassa a keret másik oldalához, és hasonló módon csatlakoztassa a legközelebbi rugót.

Csatlakoztasson egy másik rugót, amely közvetlenül két, már csatlakoztatott rugó között helyezkedik el, majd lépjen a keret másik oldalára, és ismételje meg. Folytassa a rugókat a keretre úgy, hogy mindaddig rögzítse a hálót.

Illessze a trambulin paddingjét a trambulin tetejére. Húzza a helyére a párnázatot, és állítsa be úgy, hogy egyenletesen elterjedjen. Illessze a párnázatot a trambulin keretére.