Fahéj életét gabona táplálék

A kváder termékei közé tartoznak a forró gabonafélék, a rizs sütemények, a gabonakrémek és a hideg gabonafélék. A Quaker Life Cereal ízek eredetiek, juhar és barna cukor, valamint fahéj. Ha egészséges reggeli gabonát keres, ellenőrizze, hogy alacsony a kalória és a cukor, de az alapvető tápanyagok magasak. A QuakerOats.com szerint a Cinnamon Life Cereal szíve egészséges és magas a kalciumban.

Alapvető tápanyagok

A Quaker Cinnamon Life Cereal adagolási mérete háromnegyed egy csésze vagy 32 g. 120 kalóriát és 1,5 g teljes zsírt tartalmaz telített vagy transzzsírsav nélkül. A gabonának 3 g fehérje és 25 g szénhidrátja van, beleértve 8 g cukrot és 2 g teljes étkezési rostot, vagy a napi érték 8 százaléka valakinek a 2000 kalóriás étrendben. 1 g oldható rostja van. Koleszterinmentes és 150 mg nátriumot tartalmaz.

Teljes kiőrlésű gabonák

Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Igazgatósága 2005-ös étrendi irányelvei szerint a teljes kiőrlésű gabonák magukban foglalják a teljes magvak vagy kernek csírasejtjeit, korpát és endoszperm komponenseit. Az egész szemek csökkenthetik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, és azok, akik több teljes gabonát fogyasztanak, jobban tudják kezelni súlyukat. Az egész szemek természetes vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok. A Quaker Cinnamon Life Cereal teljes kiőrlésű zablisztet és teljes kiőrlésű búzalisztet tartalmaz.

Vas

A vas alapvető fontosságú ásványi anyag a hemoglobinban, a fehérje a vörösvérsejtekben, amely oxigént szállít a szervezetben. A vas hiánya olyan tünetekkel járó vérszegénységhez vezethet, mint a gyengeség vagy a fáradtság. A Linus Pauling Intézet Micronutrient Information Centerje szerint a gyermekkorú gyermekek és nők különösen veszélyeztetik a vashiányos vérszegénységet. A vörös húsban levő hemagvas, a leginkább felszívódó, de dúsított gabona is vasat biztosít. A Cinnamon Life Cereal a napi érték 40 százaléka a vas számára.

Egyéb ásványok

A 2005-ös táplálkozási irányelvek szerint egyes amerikaiak nem kapnak elég kalciumot, és nagyobb a kockázata a csontok feltörésének. A Quaker Cinnamon Life Cereal adagja a kalcium napi értékének 10 százalékát teszi ki. Ha van egy gabonafélék egy fél csésze sovány tejből, kapsz a kalcium napi értékének 25 százalékát. A gabona napi 10 százaléka a foszforra és a cink napi értékének 25 százaléka.

B Vitaminok

Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Tanszékének 2005-ös táplálkozási útmutatójában az egyik legfontosabb ajánlás az, hogy a terhes nők megfelelő folsavat kapnak a születési rendellenességek megelőzésére. A Cinnamon Life Cereal biztosítja a folsav napi értékének 100 százalékát, ami szintén fontos tápanyag az egészséges vörösvértestek számára. A gabona a tiamin, a riboflavin, a niacin és a B6-vitamin napi értékének 25 százalékát is tartalmazza. A szervezetnek szüksége van ezekre a B-vitaminokra, hogy energiát kapjanak az ételektől.