Képes-e az ellenállási sávok könnyedén bepattanni?

Az ellenállási sávok leggyakrabban rugalmas vagy gumírozott anyagból készülnek. A megfelelő gondossággal és figyelemreméltó módon számos felső és alsó testgyakorlatra alkalmasak, és több hónapig is tarthatnak. Azonban, ha nem érdekel, vagy nem ragadja meg őket megfelelően, akkor bepattanhatnak. A legjobb eredmény elérése érdekében tartsa be az Ön által használt ellenállóknak megfelelő kezelési útmutatót.

Az ellenállási sávok két alapvető formában jönnek létre – vagy egy lelógott gumidarab, amelyet vágnak, és nem rendelkezik fogantyúval, vagy olyan cső alakú, amely tipikusan két végénél fogantyúkat tartalmaz. Ha a bandáját a rehabilitációs folyamat részeként használja, a fizikai terapeuta nyújtja a lapos gumitípust. Ezeket a zenekarokat az American Physical Therapy Association támogatja.

A szalagok tipikusan latexekből készültek, így nyújtást és ellenállást biztosítanak, bár latexmentes változatok állnak rendelkezésre. Kerülje el, hogy a zenekarok közvetlen napfényben legyenek elhelyezve, mivel a napfény kiszáradja a zenekarokat, és idő előtti kopást okoz. Ne használjon olajokat vagy krémeket a keze előtt, még mielőtt használná őket, mivel a szalagok csúszósak lehetnek és csúszhatnak vagy kipattanhatnak a kezedből. Ezenkívül az olajok megszakíthatják az anyagot az ellenállási sávban.

Ellenőrizze a zenekarokat, mielőtt használná őket. A kések általában a fogantyúk közelében vannak. Ráadásul a körmei és az ékszerei is kismértékben aprítják vagy szakítják meg az anyagot, ezért ellenőrizze a zenekar teljes hosszát, mielőtt nyúzza meg. Ha használja a sávot, ne nyúljon túl a kapacitásán, ami általában a hosszának háromszorosa. Ha könnyeket vagy kopásokat észlel, cserélje ki a szalagot a biztonság érdekében.

Néhány gyakorlás megkívánja, hogy a zenekart egyik végére lehúzzák, vagy egy állandó tárgy köré tekerjenek, hogy alapot nyújtsanak a gyakorlatnak. Ebben az esetben használhatja a zenekar tartozékaként értékesített terméket. Azonban a legtöbb ember csak összekapcsolja a zenekart azzal, hogy egy doorknobhoz csatlakozik, vagy egy postra csomagolja. Gyõzõdjön meg róla, hogy a csomó szoros, mivel a zenekar elcsúszik a csomóból és bepattan, ahogy dolgozik. Ha a zenekart egy post körül csomagolod, győződj meg róla, hogy megvizsgáltad, hogy a húzás azt ne okozza, hogy elszakadjon és visszahúzódjon, miközben a zenekart húzza.

típusai

Gondoskodás

Használat

Tethering