Lehet mogyoróvaj, hogy a nadrág nagyobb?

Az amerikai átlagember évente több mint 6 font földimogyorót és mogyoróvajót fogyaszt, az Amerikai Földimogyoró Tanács szerint. A mogyoróvaj okozhat súlyt a kalóriatartalmának köszönhetően, de nem növeli kifejezetten a feneked méretét. Nincsenek olyan élelmiszerek, amelyek a test egyes részeire irányulnak, hanem az izomépítő gyakorlat és a testösszetételben a táplálkozás és aktivitás szintje miatt bekövetkező általános változások bizonyos mértékig megváltoztathatják a hátsó végük alakját.

Táplálékbevitel

Ahhoz, hogy megemeljük a súlyát, és ezáltal megnöveljük a nadrág méreteit, több kalóriát kell bevinni, mint amit égetünk. Az átlagos testsúlyú és alacsony aktivitást igénylő személynek 13 kalóriát kell fogyasztania minden font testtömegéhez, hogy megtartsa testsúlyát, így többet fogyasztva súlygyarapodást okoz. 2 evőkanál. A mogyoróvaj adagja 14 gramm zsírt, 2,5 gramm telített zsírt és 7 gramm fehérjét tartalmaz, ami gyors és olcsó módja annak, hogy kalóriát adjunk a diétájához.

Kalóriák égve

Kevesebb kalóriát éget el a másik súlygyarapodás. A Centers for Disease Control ajánlja, hogy az átlagos felnőtt hetente két és fél órát mérsékelten intenzív aerob tevékenységet kapjon. A testmozgás mérsékelt, ha izzadt, fokozza a pulzusszámát, és elegendő lélegzetet hagy a beszélgetéshez, de nem énekel. Ha erősebben gyakorolsz, akkor több kalóriát éget el, ezért többet kell szednie.

Izomtónus

Eltekintve a súlygyarapódástól, az a módja, hogy megváltoztassuk a seggük alakját, az, hogy az izmokat az adott területen építsük. Gyakorlatok, amelyek a golyókra irányulnak, magukban foglalják a lövészeket és a fokozatos gyakorlatokat. A lépcsőfokoknál állni fog egy gyakorlási lépés vagy erős lépcsőfok, vagy a lépcső alján. Helyezzen egy lábát a lépcsőn és emelje fel. Ismételje meg a lábát. A hólyagok és a lépcsőfokok csak testtömegével hajthatók végre, vagy mindegyik kézzel tartani a súlyzókat, hogy növeljék az ellenállást.

Ruhaválasztási lehetőségek

Bár a ruházat nem tudja megváltoztatni a test alakját, akkor bizonyos elemeket kiemelõ elemeket is viselhet. Annak érdekében, hogy kiemelje a nadrágot, válasszon olyan világos színű, nadrágos nadrágot, amelyik nem tartalmaz takarót a hátsó végére. Vásárolhat alsóneműt párnázással hátul, hogy növelje a természetes nadrágot. Különböző stílusokban kapható, és egyesek eltávolítható párnákkal is könnyebbé teszik a tisztítást.