Tudsz mesterséget csinálni kisebb műtét nélkül?

Az emberi test kozmetikumait drasztikusan megváltoztathatja az étrend és a testmozgás. A dolgok, amiket gondolsz, és az általad fogyasztott élelmiszer mennyisége és minősége vitális szerepet játszanak a testben tárolt izom és zsír helyén és méretében. A fenti változók módosításával sikeresen csökkentheti a mellek méretét műtét nélkül.

Kitaláld ki, hogy hány kalóriát kell a szervezetnek szüksége, és enni kevesebbet. Mivel a mellek zsírosak, kevesebbet kell fogyasztania, mint nappal. Ez segít csökkenteni a zsír mennyiségét a mellekben és csökkenteni a méretüket. Használja az online basalis metabolikus számológépet a BMR számának kiszámításához — a kalória mennyiségének a szervezetnek a tömegének fenntartásához – és naponta körülbelül 300 kalóriát kell fogyasztania.

Futás vagy ciklus. A szív- és érrendszeri mozgás az egyik leggyorsabb módszer a nagy mennyiségű kalória elégetésére. Az American College of Sports Medicine (ACSM) 60-90 percet ajánl, heti öt napot a zsírégetésre.

Erősítse az izmaidat. Az izomtömeg növelése növeli a szervezet anyagcseréjét, és megnehezíti, hogy a szervezet a köveket a mellekben tárolja. Emelje fel a test egész testének hetente háromszor egy órát. Az Országos Sporttudományi Akadémia (NASM) azt ajánlja, hogy minden egyes feladatot három, 15-25 ismétlésből álló készleten végezzünk, rövid pihenőidők között (nullától 90 másodpercig). A minta edzés a próbaprésszel és az ültetett sorokkal kezdődik, majd folytatódik a guggolás, a görcsös fürtök, a vállprések, a biceps fürtök és a tricepsz kiterjesztések.