Ütő tippek a t-labdához

A T-ball a baseball egyszerűsített formája, amelyet a gyermekek számára fejlesztettek ki, hogy az általános készségeket és alapokat fejlesszék. Ennek eredményeképpen az edzőknek speciális technikákat és gyakorlatokat kell alkalmazniuk a megfelelő mechanika tanítására. A T-golyó megragadási tippjei javíthatják a sportolók élvezetét, miközben alapul szolgálnak a jövőbeli baseball-sikerhez.

Felszerelés

A jobb labda kiválasztása az első lépés a T-ball számára. A játékosok általában rövid, könnyű ütést igényelnek. Tesztelje meg a denevér méretét úgy, hogy a játékos megragadja a fogantyút a domináns kézzel, és tartja egyenesen a testből a karral meghosszabbítva. Tartsa a karját egyenesen és a denevérszintet addig, amíg csak lehet, anélkül, hogy meggörnyed vagy rázza. Célja, hogy legalább három másodpercig tartsa. Csökkentse a denevér méretét és súlyát, ha a játékos nem tudja tartani a botot mozdulatlanul.

Forma

A megfelelő lengési forma javítja a T-golyó teljesítményét. Kezdje megfelelő helyzetben a dobozban. A lábaknak váll szélességűnek kell lenniük, és a térde kissé hajlítva. Fogja meg lelassulva a denevérrel az összehajtott csuklókat és a könyökét szabadon lógó oldalakon. Tartsa a szemét a labdán a swing során, és indítsa el a lengő mozgást a hátsó lábfej elfordításával, hogy energiát termeljen a csípőn keresztül. Végezzük el a lengést egy passzálással, és dobjuk le a denevéret, mielőtt az első bázisra futunk.

fúrógépek

Tony Gwynn Tánclabdája szinte minden nap gyakorolt ​​szakmai karrierje során, hogy javítsa a lendületes mechanikát és a teljesítményt. A kezdők számára ugyanazok a fúrók használhatók. Használja Wiffle golyókat és ütő ketreceket vagy hálókat a T-ball ütő fúrók során. Miután egy edző vagy partner segíti a labdát a pólón történő elhelyezése és az edzés minden edzésével, javíthatja a gyakorlatok hatékonyságát. A lendület minden egyes lendülete során a megfelelő mechanikára összpontosítson, beleértve a tapadást, az álláspontot, a lépést, a lendületet és a követést.

Szervezet

A T-golyós atléták számára a gyakorlat a legfontosabb eleme az ütésnek. A szervezett gyakorlat növelheti a tapasztásos ismétlések számát a gyakorlat során. A csoportot két-négy kisebb csoportra osztja, és minden csoporthoz hozzárendel egy edzőt. Tartsa a gyakorlásokat koncentráltan és energikusan a játékosok mozgatásával különböző ütőfúráson keresztül. Győződjön meg arról, hogy minden játékos minden edzés során minél több jó minőségű swinget kap.