Különleges k protein rázza a terhesség biztonságát?

Különleges K fehérje shake-ek állnak rendelkezésre három ízben – tejcsokoládé, eper és francia vanília. A Kellogg gyártja ezeket az elkészített fehérje-rázkódásokat, amelyek országszerte vásárolhatók meg élelmiszerboltokban. A terhesség ideje alatt a Special K protein shake segíthet az anyai és magzati egészséghez szükséges fehérjefogyasztás elérésében. Mindig vegye fel a kapcsolatot a szülésznőivel vagy az orvossal, mielőtt hozzáadná a táplálékkiegészítőt a terhesség ideje alatt, beleértve a speciális K fehérje rázkódásokat.

A fehérje rendkívül erős tápanyag a terhesség alatt. Mind az anya, mind a baba a terhesség alatt a fehérjebevitel előnyeit élvezi. Az anyai szervezetre vonatkozó további igények a napi fehérje növekedését igénylik. A Baby Center szülői honlapja szerint a terhesség alatt a fehérjefogyasztás napi 70-100 g-nál ajánlott. Minden speciális K fehérje rázza 10 g fehérjét a táplálék kiegészítéséhez, és segít naponta elérni a javasolt bevitelt.

Különleges K fehérje rázza a különböző vitaminokat és ásványi anyagokat. Minden íz különböző természetes és mesterséges ízeket tartalmaz, hogy átadja ízét. Ezek a proteinrázások tartalmaznak mesterséges édesítőszereket is, mint a szukralóz és az aceszulfám-kálium. Bár az Amerikai Terhességi Szövetség kijelenti, hogy ezek az összetevők az FDA által biztonságossá válnak, a terhesség alatt a mesterséges édesítőszerek biztonsága ellentmond. A hosszú távú adatok hiánya, mivel ezek az összetevők viszonylag rövid ideig voltak az élelmiszerellátásban, egyesek megkérdőjelezik biztonságukat. Dr. Larissa Hirsch, a KidsHealth.org szerint valószínűleg elfogadható a mérsékelten.

Különleges K fehérje rázza, mint más fehérje-kiegészítők, nem szabad használni, mint az étkezési csere-italok terhesség alatt. Próbálja meg a tápanyagok többségét elfogyasztani, például sovány húsokat, friss gyümölcsöket és zöldségeket. Speciális K fehérje rázza az étkezéseken kívül, vagy táplálékként az ételek között. Ha nehézségekbe ütközik az émelygés miatt naponta elegendő fehérjét fogyasztani, beszéljen a szülésznővel vagy az orvossal az émelygés kezelésével kapcsolatban, amely lehetővé teszi az étvágy növekedését.

A speciális K fehérje rázkódások nem feltétlenül felelnek meg minden terhes nő számára. Azoknál a nőknél, akiknél az allergiák vagy a mesterséges édesítőszerekre való érzékenység áll fenn, kerülniük kell a terméket. Ezek a rázások tartalmaznak tejeket is, amelyek alkalmatlanok lehetnek olyan személyek esetében, akik laktóz intoleranciát vagy tejeltérést okoznak. Olvassa el figyelmesen a termék címkéjét, és beszéljen egészségügyi szakembereivel a terhesség ideje alatt a speciális K fehérje rázkódások biztonságosságáról.

Fehérje a terhesség alatt

Hozzávalók

Hogyan használjunk speciális proteint?

szempontok