A tortillák sütéséhez taco saláta tálakba

A taco saláta ehető tálban való bemutatása nemcsak ünnepi érzést ad az ételnek, de lehetővé teszi a vendégek számára, hogy a saláta további kavargását adják hozzá, ahogy haladnak. A taco saláta esetében ez a kulináris varázslás kevesebb, mint 20 percet vesz igénybe, hogy előkészítse és süsse a tárolt tortillák használatát. A nem süllyesztett főzőpor kiválasztása helyett az olajtalanítás helyett a munka gyorsabbá válik. A legtöbb esetben 8 hüvelykes vagy 10 hüvelykes tortillákat használ, és 350 fokos Fahrenheit sütőben főzheti őket. Taco csészékhez használjon 6 hüvelykes tortillákat.

Formált varázslat

A tortilla tálas formák felhasználásával a taco tálak olyan színűek és formájúak, amelyek akár egy taco salátapálcára is elhelyezhetők. Miután mind a szerszámot, mind a tortilla permetezését főzőperjeszsel végezte, nyomja meg a tortillát, szórt oldalával lefelé, a szerszám összecsukott falához. Sütjük őket a gyártó által megadott időre – gyakran kb. 9-10 percig. Amikor kijönnek a sütőből, hagyja, hogy a héj kissé lehűljön, mielőtt finoman eltávolítja őket a szerszámból.

Tortillák

A sütőedényes tálak vagy a kis kerek tálak ételek tökéletesek tortillák tartására, tálas formában, kívülről, ahogy sütik. Spray mind a tálak belsejét, mind a tortillák egyik oldalát főzősugárral, majd nyomja meg a tálillákkal, szórva oldalával lefelé. A formázott tortillákba süllyesztett pite-súlyok, szárazbab vagy fólia megőrzi a helyüket. Süsse a tortilla körülbelül 9 percig. Miután eltávolította a súlyokat a taco kagyló belsejéből, engedje meg a taco kagyló hűlését, mielőtt finoman kiszedné őket a tálból.

Draped Delights

Az alumínium fólia rángatott golyója tökéletesen használható taco héj “öntőformák”. Ebben az esetben a penész egy belső, ami azt jelenti, hogy a tortilla rajta van rajta, ami gyorsabb főzést, ropogós tálat eredményez. Spray mind a tortillák és a felület a 3 hüvelykes vagy 4 hüvelykes fólia golyók főzés spray, majd állítsa a golyókat a sütés lapok és draping a tortillák a labdákat. A taco edény széleit szabad formában vagy egyenletes formában készítheti, ahogy csipkesz a fólia labdáján. A sütőben egy 5 perces időközönként egy enyhén tiszta edényt kapunk. Hagyja még egy-két percig egy extra ropogós.

Ropogós csészék

A muffin konzervek és a kis tortillak hasznosak a taco csészék készítéséhez, amelyek ideálisak a gyerekeknek való kiszolgáláshoz és a remek előételekhez. A tuskó 6 hüvelykes tortillákat szórta a muffin konzervek permetezett üregébe, oldalra lefelé. Győződjön meg arról, hogy az így keletkező hajtások nem homályosítják a csésze középpontját. Egy szabadabb megjelenés érdekében fonja át a muffin konzervdobozokat, szórja le a muffin óntartó teljes felületét főzéses szórással, és tegye le a kis tortillákat a muffin csészék között, hogy hullámos csésze alakzatokat alakítsanak ki.