Kapitány morgan táplálkozási tények

A Morgan Kapitány ízesített rumot könnyen azonosítja a címke, amely egy vigyorgó kalózot tartalmaz, amelynek egyik lábát hordja. A 17. századi kalóz ihlette, Sam Bronfman 1945-ben alapította meg a céget. Morgan rum kapitány népszerű az alacsony szénhidráttartalmú diéták körében, mivel egy adag nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz.

ízek

Morgan kapitány nyolcféle rumot forgalmaz. Az eredeti Spiced Rum a Tattoo mellett – az eredeti recept sötét változatában – és a Silver Spiced Rum-ban. Ha egy magasabb alkoholtartalmú italra van szüksége, választhat 100 Proof Spiced Rum-ot. A Lime Bite és a Long Island Ice Tea egy lehetőség azoknak, akik különböző ízeket szeretnének megtapasztalni. Morgan kapitány a Parrot Bay-t is – a trópusi rumot, amely hét ízből áll, köztük kókusz, ananász és eper.

Adag

Morgan kapitány szeszes italok számos adag méretben vannak. Az eredeti fűszeres rum, a privát készlet és az ezüstfűszeres rum egy adagja 1,25 oz, a Tattoo adag 1,0 oz, a Parrot Bay pedig 1,5 oz.

Kalória

A Silver Spiced Rum a legkevesebb kalóriát tartalmaz a Morgan Captain családban, 64 adagonként. Hatvankilenc kalóriát talál a Tattoo-ban, és az Eredeti Spiced Rum 75 kalóriát tartalmaz. A Parrot Bay és a Private Stock mindegyike 94 kalóriát tartalmaz minden adagban. Ne feledje, hogy ha más italokat keversz Morgan kapitánnyal, akkor a fogyasztott kalóriák száma növekedni fog.

Szénhidrát

Bár a Tattoo és az Original Spiced Rum kevesebb, mint 0,4 g szénhidrátot tartalmaz adagonként, a többi ital nagyobb mennyiségeket tartalmaz, amelyek károsíthatják az Ön étrendjét. A Private Stock funkciók 2.7 gramm és az ezüst füstölt rum 1,6 gramm. Ha egy Parrot Bay-t iszol, 7,8 g szénhidrátot fogyaszt.

Előnyök

Azok, akik mérsékelt mennyiségű alkoholt fogyasztanak, csökkentik a cukorbetegség és a szívvel kapcsolatos egészségügyi problémák kockázatát, mondja a MayoClinic.com. Az egészséges emberek hetente 7-14 alkoholt fogyasztanak, és a nők hetente hét adagot fogyaszthatnak.

Kerülje a Morgan kapitány fogyasztását, ha terhes vagy szoptat, mert születési rendellenességeket okozhat, a Dimes márciusában. Az alkoholfogyasztás károsíthatja az ítéletet, ezért ne kísérelje meg az alkoholtartalmú italok fogyasztását. Ha jelenleg egészségügyi problémái vannak, beszélje meg kezelőorvosával, mielőtt Morgan kapitány termékeit vagy más szeszesitalokat iszik.

Figyelem