A kerékpáros lovaglás belső combjain

A kerékpár lovagolása egyedülálló örömet okoz. Ez hatékony edzés, és izgalmas, hogy a nagy szabadban, a szél a hajad. Sajnos, a kerékpározás katasztrófává válik, ha a belsõ combjánál felborul. Ne felejtse el a kerékpárját mégis. Visszatérhet a nyeregre, és újra élvezheti a kerékpározást, csak néhány változtatással a kerékpár felszerelésére.

Bizonyos tényezők miatt valószínűleg belső combcsípés tapasztalható. A megfelelő ruházat viselése súrlódást okozhat a lábak és a nyereg között, valamint a varrattalanság. A peremfájdalom az irritáció és a kopás, amely akkor következik be, ha a nadrágod és az alsónemű varratja ismételten dörzsölje a combjait. A varratok a testet, mint a köteleket, meg tudják szerezni. A kerékpáros nyereg is hibás lehet. Túl nagy nyomást gyakorolhat az ágyék területére. Ha a lábát egy bőr kenőanyag krémet nem dobja fel, mielőtt a kerékpáros ruháit felteheti, akkor is kóborolhat, amikor a nadrágod dörzsölje a combját.

A kerékpárhoz készült kerékpáros nadrágok hosszú utat nyitnak a belső combcsontok vége felé. A rövidnadrág úgy van kialakítva, hogy a teste egy kerékpáros helyzetben legyen. 6 – 8 különálló, lapos varratú panelekből áll, hogy megakadályozzák a varrattalanságot. A rövidnadrág olyan rugalmas, csúcstechnológiájú szövetből készül, amely elnyeli a nedvességet és lehetővé teszi a bőr lélegzését. A hosszú lába a rövidnadrágon csökkenti a súrlódást a combjain. A lábak alján olyan fogók találhatók, amelyek megakadályozzák a rövidnadrágot. A rövidnadrágnak van egy beépített zsebkendője is, amely egy párnázott bélés, amely párnázik, lecsökkenti a nedvességet és harcol a baktériumok ellen. A kopás megelőzése érdekében ne viseljen alsónadrágot a nadrágod alatt. Úgy tervezték, hogy úgy illeszkedjenek, mint egy második bőr.

A rossz nyereg a belsõ combokon elszívást okozhat. Keress egy olyan nyerget, amely enyhíti a perineumot. A perineum az a hely, ahol a csontjai kapcsolódnak az üléshez. Túl nagy nyomás a perineumra, fájdalmat okozhat, ami különbözőképpen vezethet, és csillapítást okozhat. Vásároljon olyan nyerget, amelynek hornya van, vagy kivágott a középpontban, valamint extra gélbetétet. A kényelmes nyergek különböző formájúak és méretűek, mint például az orr nélküli és a gyűrű alakú nyergek. Próbálja ki a nyergeket a kényelem érdekében, mielőtt megvásárolná.

Ha a biciklis nadrág és az új nyereg nem elegendő ahhoz, hogy megakadályozzák a belső combok kopását, használhat kenőanyagot. Ezt nevezik szürke krémnek. Használják arra, hogy megakadályozzák az alvadék területét. A nadrágodon a bőrére vagy a zsebkendőjére helyezheted, és a combodon is befedheted. Csökkenti a súrlódást, megakadályozza a baktériumok növekedését és kényelmesebb utazást tesz lehetővé.

A tetteseket

A megfelelő rövidnadrág

A jobb nyereg

A megfelelő kenőanyag