A kihagyás segít a testsúlycsökkenésben a combján?

Búcsúzás a túlsúlyos zsírszükséglethez időt és elkötelezettséget igényel, de nem kell sok pénzt költenie. Egy ugrókötél, amelyet csak néhány dollárért lehet megvásárolni, elegendő edzőeszközt biztosít ahhoz, hogy szerepet játszhasson a zsírégetésben. A kötélzet kihagyása nemcsak a comb zsírégetését eredményezi, hanem eléggé elégetheti az egész testet, hogy elkezd észrevenni a karcsúbb combokat.

A testsúly elvesztése bárhol a testben, beleértve a combjait is, nem jellemzően a testmozgás eredménye. A sikeres lefogyasztás érdekében nagyobb esélye van a sikernek, ha javítja az étrendet, miközben megnöveli az általad gyakorolt ​​összeget. A húzókötelek szerepet játszhatnak az utóbbiban, de ez a gyakorlat nem kizárólag a comb zsírját célozza meg. Nincs ilyen gyakorlat, de a következetes elkötelezettség a kihagyott kötélhez, miközben javítja az étrendet, a comb zsírveszteséghez vezethet.

Az egészséges fogyás lassú és állandó ütemben következik be. Mint ilyen, ne számíts arra, hogy karcsú combok után csak néhány kihagyásos edzés után. Egy egészséges testsúlycsökkenés heti egy-két font. Ha sikerül elveszítenünk ezt a súlyt, akkor elveszítjük az egész test zsíros területeiről, ami azt jelenti, hogy hetek lehetnek, mielőtt észreveszed a combod méretének különbségét.

A testsúlycsökkentéshez elegendő idő szükséges minden héten. Várja meg, hogy 300 percet töltsen, ha mérsékelt ütemben dolgozik, vagy 150 percet, ha erőteljes edzést szeretne. A kötélcsúszka egyedülálló, mivel különböző intenzitással tudja végrehajtani. A probléma ezzel az edzéssel azonban az, hogy ha lassan végrehajtod, akkor nem valószínű, hogy hetente 300 percig kihagyhatod. Ennek érdekében célszerű kombinálni a rendszeres ugró edzést más mérsékelt aerob testmozgással, például kocogással vagy kerékpározással.

A kötélcsúszda ideális megoldás egy otthoni edzésprogramhoz, mivel minimális felszerelésre van szüksége, és kis helyigényű. Bár számos felületre ugorhat, akkor kevesebb ízületi kellemetlenség érhető el, ha egy párnázott területet, például habot vagy gumitömeget választ. A gyakorlat hatásának minimalizálására szolgáló egyéb kulccsal kényelmes cipőt kell viselni, és legfeljebb fél hektől le kell ugrani a padlóról. Győződjön meg róla, hogy a kötél elég hosszú ahhoz, hogy egyenesen ugorjon, és gyakoroljon egy állandó ritmusot, mielőtt megpróbálná növelni a tempót.

Átugorja a teljes testzsírt

Az eredmények nem fognak megtörténni egyik napról a másikra

A heti ütemezés átrendezése

Get Bouncing at Home