Tudsz kihagyni a jóga a p90x-ről?

Minden otthoni edzőprogram szépsége, beleértve a Beachbody P90X-ját, az, hogy te vagy a főnök. A program meg tudja mondani, milyen edzésre van szükség, és mikor kell csinálni, de végül is kihagyhatja az edzést. Ez azt jelentette, hogy ha a Yoga X nem fontos a P90X programban, és nem járul hozzá az eredményekhez, akkor nem lenne része a programnak.

A Yoga X 90 perces kombinációja az asztaga jógának, az egyensúlyi testtartásnak és a nyújtásnak, valamint az ab-centrikus sorozatnak. Ha követi az egyik programot, akkor a Yoga X-t egyszer vagy kétszer hetente elvégzi, attól függően, hogy az adott héten van-e, és hogy követi-e a Classic, Lean vagy Doubles pálya. A munkamenet intenzívebb, mint sok tipikus jógaórák, és erõt, egyensúlyt, rugalmasságot és lélegzetet eredményez egyszerre. Vannak, akik kísértésbe kerülnek, hogy kihagyják a Yoga X-et, különösen, ha még soha nem csináltak jóga előtt. A fogadó Tony Horton egy ponttal nehéz volt megtéríteni magát, amíg meg nem találta, hogy sokkal jobb, ha áthelyezte és érezte magát, miután beépítette a rendszeres szokásaiba, és úgy döntött, hogy bevezeti a P90X-be.

A jógát nem ismerő emberek általában úgy gondolják, hogy a rugalmasságról szólnak, de sokkal inkább a valóságban. A University of Maryland Medical Center kijelenti, hogy a jóga segíthet csökkenteni a stresszt, a szorongást, a fájdalmat, a magas vérnyomást és az asztmát, valamint segíthet a krónikus betegségek, például a rák, a cukorbetegség és a szívbetegségek enyhítésében. Az egész edzés a mély koncentrálás és koncentráció állapotában zajlik, és a résztvevőket arra tanítják, hogy mindenkor tisztában legyenek testük minden egyes részével. Ez a “kikapcsolódás a világból” az, ami hozzájárul a béke és a stresszmentesség gyakorlati szakembereihez, és a módja annak, hogy valamit csináljunk csak egy ideig.

A jóga szerepel a P90X-ben, elsősorban az erő, az egyensúly és a rugalmasság érdekében. Ha úgy gondolja, hogy a Yoga X az Ön “könnyű napja”, akkor gondold át újra – az edzés első része egy erőteljes, erőteljes vinyasas sorozat, amely a legerősebb résztvevőket is megtartja lábujjain. Horton magában foglalta a jóga-t, hogy megtanítsam, hogyan építs fel másfajta erőt. A testtartások többsége izometrikus gyakorlást igényel, de bizonyos rugalmasságot is igényel. A rugalmassági összetevő azért fontos, mert a P90X többi része az izomépítésre koncentrál. Minél többet szakítasz és újraépíted az izmaidat, annál többet kell megnyújtanod, hogy fenntartsd a mozgás teljes skáláját. Az Yoga X egyensúlyi része azért fontos, mert a jó egyensúly csökkenti a sérülés kockázatát. Az ab sorozat, a “Jóga Belly Seven”, egy szelíd, de intenzív edzés, amely az “Ab Ripper” edzés kiegészítéseként jár, amit hetente háromszor csinálsz, hogy megformáld és erősítsd az abs-ot minden szögből.

Ha úgy dönt, hogy kihagyja a jóga, akkor nem biztosítja automatikusan a napot. A jóga előnyei az adott napon ugyanolyan fontosak az eredményeknél, mint a kardió vagy súlyemelés edzés a hét hátralévő részében. Az alternatíva a 45 perces testtömeg-gyakorlatok elvégzésére irányulna, mint pl. Pattanások, pullups, chair dip, guggolás és borjú emelés, majd egy 15 perces folyamatos edzés és egy órás alapos nyújtás. Természetesen mindig csak harapni tudsz a golyó és a Yoga X – lehet találni, hogy tetszik.

Yoga X

Általános jóga előnyök

Jóga és p90x

Ha kihagyja