Kalóriák a szikla-cukorban

A hagyományos cukornád ízletes változata hagyományos cukorral tradicionálisan a kínai teák vagy az ázsiai hústermékek édesítésére szolgál, az Epicurious Food Dictionary szerint. Alkalmasan használva, ez az egzotikus összetevő része lehet kalóriatudatos étrendjének.

Azonosítás és rendelkezésre állás

Rock cukrot fűtött fehér cukor, amíg aranybarna színű, az Epicurious Food Dictionary szerint. A szőlőcukor nagy kristályokkal rendelkezik, és a szótár szerint általában kevésbé édes, mint a szokásos fehér cukor. A rockcukor az élelmiszer-áruházakban és az interneten keresztül érhető el.

Calorie Counts

A kalciumcukor kalóriatartalmú, mint a fehércukor. Egy népszerű márka 25 kalóriát tartalmaz egy teáskanálhoz, a gyártó honlapján. A fehér granulált cukor mindössze 16 kalóriát tartalmaz egy teáskanálban, a Fat Secret szerint.

Előnyök

Annak ellenére, hogy a kalciumcukor magasabb a kalóriáknál, mint a granulált cukor, akkor még mindig megfontolhatja. A fűtési cukor a szacharózmolekulákat más, bonyolultabb vegyületekké alakítja át, amelyek teljesebb ízeket kölcsönöznek a sziklacukornak. Lehet, hogy összetett ízének köszönhetően nem kell többet használni.

szempontok

Vigyázzon, hogy ne használjon túlságosan sok szőlőcukrot. Nemcsak hogy túl sok cukrot eszik a fogaidért, ez is növeli a szívbetegség vagy a stroke kockázatát, ezért az American Heart Association azt javasolja a nőknek, hogy napi 100 kalóriára korlátozzák a hozzáadott cukor fogyasztását, és a férfiak 150-re korlátozzák őket Kalóriát naponta.