Vannak-e olyan gyakorlatok, amelyek megszabadulnak az oldalsó mellektől?

Az oldalsó mellek általában egy nemkívánatos és elhanyagolható hozzáadás a figurájához. A leggyakrabban a mellkas oldalán és a karjai alatt elhelyezkedő lágy szövetekből nehéz lehet maszkot viselni és fedezni a tipikus fehérneműkkel. Lehet, hogy kísérteni próbálja a testmozgást, hogy csökkentse az oldal boob megjelenését. Azonban kevés kutatás létezik, amely arra utal, hogy egyedül is célozhatja ezt a területet. Az olyan tényezők megértése, amelyek befolyásolhatják a mellbimbóidat, segíteni fog neked a figurális aggodalmak kezelésében.

Ön genetikailag úgy tervezték, hogy zsírokat és más test szöveteit bizonyos módon terjessze, és a mellkasi és az oldalas mellek sem kivétel. Minden nőnek különböző ládája van. Az oldalsó mellek lehetnek az egymástól távol eső mellek, amelyek a karja alatt megnőnek a szövetek. Küzdhetsz ezzel a megjelenéssel sportos melltartóval vagy normál melltartóval vagy fehérneműkkel, magas oldalfalú hevederekkel, hogy segítsd az oldal oldalán lévõ szövetet.

A szervezet zsíranyagot oszt el a genetikai összetétele és az öregedési folyamat szerint. Ha fiatalabb vagy, az emlőszöveted több a mirigyekből és hormonokból áll, mint a zsír. Az öregedéskor azonban az emlőszövet kezd el váltani, hogy nagyobb mennyiségű zsírt foglal magában, kevesebb mirigy és hormonszövet esetén. Így a teljes súlycsökkenés segíthet csökkenteni a mellbimbók megjelenését, különösen akkor, ha elkezdődött a menopauza. Ne felejtsük el, hogy minden hormonális változás, különösen a terhesség, befolyásolhatja a mellkas megjelenését, és normális része a nők életének progressziójának.

Bár sokan azt állíthatják, hogy a mellkasi gyakorlatok, mint például a mellkasi prések és a push-up segíthetnek felemelni a melleket, ez az állítás megalapozatlan, és ez igaz az oldal mellére is. Amíg felemelheti és tonizálhatja az izmokat az emlőszövet alatt, akkor nem gyakorolhatja a melleit, mert nem tartalmaz semmilyen izomot. Vegye fontolóra az aerob gyakorlatok hozzáadásával, hogy növelje a pulzusszámát és az anyagcserét, ami segíthet a zsírégetés felgyorsításában, és potenciálisan segíthet csökkenteni a mellbimbókat.

Bár nem léteznek olyan gyakorlatok, amelyek kiküszöbölhetik a mellbimbókat, előfordulhat, hogy elégedettebbek a megjelenésével, ha hangosítjátok az alattuk lévő izmokat. Gyakorlatok, amelyek az izmokat a mellkas mellé vagy a karjánál lévő hasba vonják be, hatékonyak lehetnek, mint például egy ülő orvosi golyóscsatorna forgás, törzs forgatással vagy oldalsó dörzsöléssel ellátott zúzók. Ismét próbáld bal kezedben feküdni egy súlyzóval a jobb karodban, és kezeddel kezdve a csípődnél. Emelje fel a jobb karját a teste felől a mennyezet felé, majd felfelé a feje fölé, és párhuzamosan a talajjal. Lassan vigye vissza a karját a progresszióra, és ismételje meg az összes gyakorlatot 30-50 alkalommal, hogy ösztönözze az épületet sovány, tónusú izomot. Az ellenálló gyakorlatokhoz használjon könnyű súlyokat, így elkerülheti a tömeges összegyűjtést.

Természetes hajlam

A melleket alkotó szövetek

Az izom mítosza

Side Boob gyakorlatok